Naše antikvariáty |
Výkup knih a knihoven |
Obchodní podmínky |
Kniha přání a stížností |
Kontakty |
Odkazy |
Obsah košíku
Knihy přidané dnes tento týden
Otevírací doba
Jeruzalémská: po-pá 9-18 Bělehradská: po-pá 10-18 V případě dotazů se na nás obracejte prostřednictvím e-mailu info@antikvariaty.cz. |
Ing. Aleš Linsbauer
Zobrazeno 2 z 2 nalezených položek
|
Technologie cukru I.
Výroba surového cukru řepového
Prof. Ing. Aleš Linsbauer,
Proudy, Praha,
1924,
velmi dobrý stav, hrany odřené, výrazněji zkosený hřbet, vpisky v textu, razítka,
celopl. vazba, obsahuje množství tabulek, v příloze schéma rozvodů a model cukrovaru pro zpracování 5000 g řepy za 24 hod ve formátu A1,
466 stran,
Slovníky/Encyklopedie/Učebnice,
prodejna: Arco
Cena: 500,- Kč
Technologie cukru I.
Výroba surového cukru řepového
Prof. Ing. Aleš Linsbauer,
Proudy, Praha,
1924,
velmi dobrý stav, hrany odřené, výrazněji zkosený hřbet, vpisky v textu, razítka,
celopl. vazba, obsahuje množství tabulek, v příloze schéma rozvodů a model cukrovaru pro zpracování 5000 g řepy za 24 hod ve formátu A1,
466 stran,
Slovníky/Encyklopedie/Učebnice,
prodejna: Arco
Cena: 500,- Kč
JG 03626M
|
Technologie cukru- I. díl: Výroba surového cukru řepového
Ing. Aleš Linsbauer,
Nakladatelství Proudy,
1924,
dobrý stav, prasklá vazba, zkosený hřbet, uvolněné listy, volně vložené, po okrajích zažloutlé, místy razítka, naražené rohy desek,
polopl. převazba,
460 stran,
Technika,
prodejna: Arco
Cena: 240,- Kč
(400,- Kč
)
Technologie cukru- I. díl: Výroba surového cukru řepovéhoJP 01979N
|